joi, 6 ianuarie 2011

Panaceul... radacina si esenta vietii

L-am redescoperit noaptea trecuta si desi l-am vazut de multe ori si sunt convins ca e deja destul de cunoscut si printre internautii romani, nu m-am putut abtine si l-am postat aici. Ma gandesc ca poate constitui oarecum un punct de cotitura pentru cei care nu l-au vazut inca, pescari sau nepescari, de fapt, sper asta din tot sufletul. Cred cu tarie ca ceea ce este prezentat aici reprezinta cumva titlul postarii, adica panaceul, o solutie destul de buna pentru a ne vindeca de frica, ura, insingurare, frustrare. Pe scurt, sistemul ar avea mai putine sanse sa ne ingenuncheze, sa ne instraineze, sa ne altereze spiritul...

15 comentarii:

  1. Imi place blogul tau,imi place cum scrii,iti propun schimb de link,ce zici?

    O seara frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cu siguranta, mai ales ca buna impresie e reciproca. Vrei sa le postez in blogroll pe amandoua?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze pt intarziere....
    Da e foarte bine in blogroll,multumesc.
    Si te rog sa imi transmiti cum si unde vrei sa apara al tau.
    O zi frumoasa iti doresc.
    Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok, eu vroiam sa stiu care dintre cele 2 bloguri il doresti in blogroll, ca eu am vazut doua? Sau daca le vrei pe amandoua, nu e nici o problema, numai sa-mi spui.
    Ciao!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciao,iar te bazai.....te rog daca poti sa rezolvi cu linkurile mele,caci nu sunt functionale(nu linkeaza catre blogurile mele).
    Daca poti te rog sa le stergi din blogroll si copiaza din blogurile mele link-urile corect,pls.rezolva asta cand ai timp.
    Multumesc mult.
    Ciao

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe cuvant daca inteleg ce naiba are, am facut asta de o mie de ori si tot asa iese.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am prins, am facut un experiment si cu alt blog. Problema e la tine, pt ca ai activat un feed burner sau ceva. De cate ori introduc link-ul imi apare in forma finala sub forma de feed, dar desi l-ai activat, nu ai inclus adresa lui. Nu prea stiu cum se face asta, de aia nici nu am activat asa ceva, dar o sa cer sprijin sa vad cum se poate rezolva si iti spun, ok?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ,nu e asta.... uite ,te rog sa il scoti din blogroll si introdu-l cu gadget-ul acela de ,,linkuri preferate,,(sau asa ceva),dar pentru aceasta trebuie sa copiezi din blogul meu acel script(dai cu copy & paste) si va functiona sigur....Incerci te rog asa?
    O seara misto !
    Merci si ciao, Alfi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok, doar ca o sa o fac dimineata, ca acum nu prea pot. Daca am probleme, te contactez, ok?

    RăspundețiȘtergere