sâmbătă, 4 decembrie 2010

You're watching "The Bill Dance Outdoor Show" - eu am ras copios...

Filmuletul e de fapt un montaj care contine gafele si "ghinioanele" unui individ care prezinta o emisiune despre pescuit, inregistrate de-a lungul timpului. Par extrem de reale si sunt de-a dreptul geniale, iar reactiile lui au meritat cu prisosinta cele aproape 8 minute din viata mea. Sper sa fie la fel de amuzant si pentru altii. Iata-l, in toata splendoarea lui:



joi, 2 decembrie 2010

Pledoarie pentru pescuit

Era prin august 1980, cand i-a venit ideea de a-si lua nepotul de 6 ani la pescuit, desi in mintea lui staruia gandul ca poate nu e genul de divertisment demn de copilul asta. Adevarul era ca avea planuri mari pentru el, visa cu totul altceva pentru mormolocul asta a carui venire pe lume parea sa-i ofere o noua tinerete, un nou sens, o perspectiva proaspata si inaltatoare. Se implicase profund in educatia lui, aproape ca acaparase integral controlul asupra oricarui flux de informatii destinate progeniturii, il vroia perfect, intuia in evolutia lui potentiala indeplinirea tuturor aspiratiilor intregii familii, coroana pusa pe tronul masiv al acumularilor de sute de ani pentru un intreg neam.


A oprit masina pe malul unui lac intins din vecinatatea orasului si a descarcat tot din portbagaj. Ii pregatise piciului inca de acasa un “piper” de vreo 4 metri si o linie pentru stationar. Si-a aruncat lansetele

Modelul economic Giurgeni - noua Suedie danubiana

Cine a trecut vreodata podul de la Giurgeni-Vadu Oii, pe E85, dinspre Constanta spre judetul Ialomita, nu a putut sa nu observe pe marginea drumului niste oameni executand un fel de dans al ploii, scene de balet de o calitate incontestabila, dupa o coregrafie pe care cred cu tarie ca bastinasii acelor locuri o invata inca dinainte de a deprinde mersul pe jos. Ei se inalta pe varfurile picioarelor si se inclina cu un aer complice spre fiecare masina ce se apropie, tinand bratele intinse in lateral, cu labele mainilor fluturand in plan orizontal.


Nu, nu vor sa decoleze si nici nu se folosesc de acest ritual pentru a se racori. Deasemenea, e departe de ei intentia de a oferi conducatorilor auto un spectacol de divertisment gratuit, ca o compensatie marinimoasa pentru orele de sofat anevoios pe drumurile patriei. Nu, doamnelor si domnilor, ei nu fac altceva decat